Compromís censura que el govern puge indiscrimadament les taxes per ús d’unes instal•lacions esportives en estat “lamentable”

 

Bloc-Compromís per Catarroja ha censurat la decisió de cobrar als integrants de l’escola de futbol base del poble per usar les instal·lacions del poliesportiu. Unes instal·lacions que, segons Jesús Monzó, portaveu del grup municipal, “estan en un estat de conservació lamentable”.

Esta mateixa setmana la regidora d’Esports va comunicar al FBCD Catarroja que a partir d’este mateix mes de gener haurà d’abonar taxes en concepte de lloguer de les instal·lacions del poliesportiu municipal. Al club, a més, se li han retirat els 15.000 euros que rebia tots els anys com a subvenció, amb la qual cosa es posa en greu perill la supervivència d’una associació esportiva que acull a més de 400 xiquets del poble. La decisió també ha provocat la intervenció de la Federació Valenciana de Futbol, que ha demanat una reunió urgent amb l’alcaldessa per tractar la qüestió.

Esta decisió és més escandalosa encara pel fet que les instal·lacions del Poliesportiu tenen un manteniment molt deficient, o directament no en tenen. Així, el camp de gespa artificial fa mesos que no es rega perquè la bomba que assortia d’aigua el camp s’ha trencat i no l’han reparada. Esta situació provoca que la gespa estiga deteriorant-se i que, per tant, els xiquets tinguen més perill de les> La pujada indiscriminada de la taxa per l’ús del camp de futbol, de titularitat municipal, se suma a la pujada d’altres instal·lacions, com ara les pistes de tennis,  fins al punt que molts usuaris s’han plantejat anar a altres pobles a practicar esport.

Monzó considera que la pèsima gestió i les retallades que està aplicant el govern municipal estan acabant amb l’esport base de Catarroja: “primer va ser el Club Natació Sirenas, que va haver d’anar-se’n fora de Catarroja pel tancament de la piscina coberta, i ara és el futbol base del poble. Més de 400 xiquets corren el perill de deixar de practicar esport per culpa de la inacceptable decisió del govern de Soledad Ramón”.  Segons el portaveu de Compromís, “la tasca social que desenvolupen els clubs esportius del nostre poble ha de ser prioritària per a l’Ajuntament, ja que suposa fomentar uns hàbits saludables entre els més joves”.

Cal recordar que els regidors de Compromís van votar en contra tant de la pujada de taxes aprovada pel PP en el mes de novembre com dels pressupostos per a 2012 que confirmaven la pèrdua de les subvencions per a la major part de les associacions de Catarroja.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. David diu:

    No solo por no regarse el campo de fútbol se esta deteriorando el césped, si no que gran cantidad de niños están teniendo lesiones en el talón por culpa de la dureza del terreno de juego, por que al no regarse el caucho que lleva el campo se endurece. Espero que esto se solucione y que los niños del pueblo sigan disfrutando de los deportes que les gusta.

  2. catarroja diu:

    Farem tot el possible perquè el govern municipal rectifique la seua actitud i perquè mantinga en condicions unes infraestructures que són de tots, David. Anirem informant-vos. Gràcies pel teu comentari!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *