Compromís presenta una proposició no de llei al Congrés dels Diputats per estalviar-li a Catarroja 40.000 euros

 

Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, ha presentat una Proposició No de Llei a la cambra per a instar el Ministeri de l’Interior a que es faça càrrec del cost del lloguer del local que ocupa la Guàrdia Civil a l’avinguda de Múrcia, i que actualment sufraga en la seua totalitat l’Ajuntament de Catarroja. De prosperar la iniciativa de Compromís, suposaria un estalvi de 37.000 euros per a les arques municipals.

Segons Jesús Monzó, portaveu de Bloc-Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, esta quantitat  “si bé per al govern espanyol la xifra és insignificant, per al pressupost de Catarroja és fonamental perquè suposaria engreixar la quantitat de despeses en emergències socials o en altres aspectes prioritaris per a la ciutat”. Davant la situació de crisi econòmica actual, l’Ajuntament de Catarroja ha d’ajudar a nombroses famílies del poble que estan necessitades perquè tenen tots els membres de la família aturats o amb un ingrés econòmic molt baix, la qual cosa no els permet afrontar les despeses diàries bàsiques.

Compromís va presentar prèviament esta reclamació al Ple de l’Ajuntament de Catarroja, que va ser rebutjada pel govern del PP. Segons Monzó, “no sols el govern del PP ens apuja els impostos i ens fa pagar més pels serveis municipals sinó que, a més a més, de manera incomprensible és incapaç de demanar a les diferents administracions els diners que ens correspon”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *