Compromís exigeix la compareixença del Regidor de Policia

El Grup municipal de Compromís ha exigit a l’actual regidor de Policia de l’Ajuntament de Catarroja, Rafael Sanchis, que comparega en el pròxim ple municipal per a explicar públicament el motiu pel qual diversos agents de la policia local han interposat un contenciós administratiu contra una decisió de l’actual equip de govern. Segons ha pogut saber Compromís, la decisió d’ascendir a dos agents en detriment d’altres tres ha estat estrictament política ja que el cap de la policia no ha emès cap informe laboral referent a això, per tant, és una decisió política que hauria d’explicar el regidor responsable de l’àrea.

Des de Compromís entenem que mentre les places d’oficials no isquen públicament perquè puguen ser cobertes mitjançant oposició, la decisió d’ascendir o d’eliminar el rang a un policia ha d’estar motivat, només i exclusivament des d’un punt de vista professional. En este punt, el paper del polític ha de ser testimonial, sense immiscuir-se en labors estrictament professionals.

Així mateix Compromís exigeix que Rafael Sanchís explique si és cert que en l’actual parc automobilístic de la Policia Local existeixen cotxes sense passar la ITV i si estos cotxes són usats per la Policia Local. Si açò és cert Compromís demanarà explicacions i responsabilitats perquè s’està infringint la Llei de riscos laborals i es *estña posant en perill la seguretat de treballadors de l’ajuntament

*Compromís exigeix la compareixença del regidor de policia perquè d’explicacions públiquessobre les irregularitats denunciades per determinats agents de la policia localEl Grup municipal de *Compromís ha exigit a l’actual regidor de *policia de l’ajuntament de Catarroja, Rafael Sanchis, que comparega en el pròxim ple municipal per a explicar públicament el motiu pel qual diversos agents de la policia local han interposat un contenciósadministratiu contra una decisió de l’actual equip de govern. Segons ha pogut saber*Compromísla decisió d’ascendir a dos agents en detriment d’altres tres ha estat estrictament política ja que el cap de la policia no ha emès cap informe laboral referent a això, per tant, és una decisió política que hauria d’explicar el regidor responsable de l’àrea. Des de *Compromís entenem que mentre les places d’oficials no isquen públicament perquèpuguen ser cobertes mitjançant oposició, la decisió d’ascendir o d’eliminar el rang a unpolicia ha d’estar motivat, només i exclusivament des d’un punt de vista professional. Enaquest punt, el paper del polític ha de ser *testimonial, sense immiscuir-se en labors estrictament professionalsAixí mateix *Compromís exigeix que Rafael Sanchís explique si és cert que en l’actual parc*automobilistico de la *policia local existeixen cotxes sense passar la *ITV i si aquests cotxessón usats per la *policia local. Si açò és cert *Compromís demanarà explicacions i responsabilitats perquè s’està infringint la Llei de riscos laborals i es *estña posant en perillla seguretat de treballadors de l’ajuntament

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *