Compromís acusa al PP de Catarroja de mentir i fer demagògia amb diners públics

El grup municipal Bloc-Compromís vol denunciar públicament que el PP de Catarroja, l’únic partit de la localitat que posseeix regidors amb dedicació exclusiva i persones de confiança cobrant de l’erari públic, en lloc de donar la cara públicament i explicar als ciutadans la seua gestió política, es dedica a desacreditar i a abocar falsedats sobre el nostre grup polític, especialment sobre el nostre portaveu municipal. Considerem repugnant que el PP de Catarroja utilitze al periodista de l’ajuntament, que paguem entre tots i totes (i que està al servei, exclusivament, del PP) per a dir falsedats i fer demagògia barata, sense sentit comú i desqualificant. Es tracta d’una mostra més de la irresponsabilitat de l’equip de govern que es nega a donar explicacions en els plens municipals i que és incapaç de traslladar les queixes dels ciutadans a les Corts Valencianes i al Parlament espanyol, cosa que sí que ha fet Compromís en aquesta legislatura. L’afany de protagonisme ho tenen aquells que cobrant de les arques municipals són incapaces de donar explicacions de la seua gestió o han d’utilitzar diners públics per a pagar publicacions on únicament ix l’equip de govern.

Des que va començar l’actual legislatura, Bloc-Compromís ha fet una oposició crítica i constructiva, ha estat l’únic partit que ha presentat esmenes als pressupostos i a cadascuna de les ordenances que s’han presentat, Així mateix, hem realitzat ja més de 200 preguntes per escrit i presentat diverses mocions en l’ajuntament, així com proposicions no de llei en els Corts Valencianes i en el parlament espanyol, a través del diputat Joan Baldoví.

Compromís vol manifestar que el PP de Catarroja no aconseguirà, amb aquesta estratègia mesquina, fer callar les nostres crítiques,. Per tot això, vam anunciar que seguirem amb la nostra política de fiscalització i de propostes per al nostre poble, denunciant la contractació de personal laboral amb criteris estrictament polítics, sense transparència, ni publicitat. Així mateix també seguirem demanant explicacions sobre el cobrament irregular de taxes municipals, especialment l’establida per a compulses de documents administratius, taxa que es cobra sense emetre un document oficial. Defensarem, on faça falta, els diners que les diferents administracions deuen al nostre poble que supera els 3 milions d’euros. Seguirem exigint per a Catarroja millores en les infraestructures en la qualitat de vida, centrant-se especialment en l’educació, la sanitat, i el benestar social.

 

Arxivat en: Economia i Ocupació, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *