Compromís denúncia la falta de transparència en les factures del Pla Solidaritat i exigeix explicacions a l’alcaldessa de Catarroja

El grup municipal de Compromís en l’ajuntament de Catarroja a través del seu portaveu, Jesús Monzó, ha demanat a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, que explique públicament perquè l’ajuntament de Catarroja s’ha gastat prop de 18.000 euros en la impressió dels talonaris del Pla Solidaritat i com ha estat el procediment de contractació portat a terme en els dos anys.

Compromís denúncia que en el 2011 l’equip de govern va contractar a una empresa d’Alzira, sense fer una contractació menor ni oberta on les empreses presentaren ofertes. En el 2012, en canvi, la contractació ha estat restringida però en cap cas s’especifica quines han estat les ofertes presentades per les empreses convidades. En el 2011 el cost va ser de 15.198 euros mentre que el cost d’enguany, després de la denúncia de Compromís, ha estat de 1.791 euros. Quasi 14.000 euros menys.

Segons Monzó, la diferència de prop de 14.000 euros d’un any a un altre i la falta de transparència en les factures i en els acords de la Junta de Govern Local haurien de ser aclarides per Soledad Ramón, sobretot en un moment en el qual els ciutadans estan veient augmentar considerablement les seues taxes i impostos i en el qual els serveis de la localitat són cada vegada pitjors, especialment les instal·lacions esportives municipals.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *