Compromís denuncia l’existència de carrers sense retolació a Catarroja

El portaveu de Compromís en l’ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, que retole diversos carrers de la població que manquen de retolació, com la Ronda Nord, l’avinguda Vicent Andrés Estellés o el carrer Arnau de Vilanova, entre d’altres.

La deixadesa de l’actual equip de govern ha fet possible que determinades carrers, especialment de les zones d’expansió de la localitat manquen d’aquesta retolació. El més fort, segons afirma Monzó, és que estos carrers sí que tenen noms i fins i tot apareixen en les llistes de carrers que reparteix l’ajuntament entre els veïns i entre els visitants. Així mateix, des de Compromís es demana que la retolació vaja acompanyada d’una menuda descripció per a ajudar a propagar culturalment les personalitats de la localitat o de fora d’ella que han rebut este reconeixement.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *