Compromís acusa al PP de Catarroja de desmantellar l’educació pública

El grup municipal de Compromís en l’ajuntament de Catarroja a través del seu portaveu, Jesús Monzó, ha acusat al PP de la localitat d’ajudar al govern valencià a desmantellar l’educació pública en el municipi.

Segons Monzó, l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, ha mentit als ciutadans i està fent possible que un centre públic, com el*CEIP núm. 6, desaparega a costa d’engrossir els emoluents dels centres concertats que assumiran gran part de l’alumnat de centre públic.

Per a Compromís, l’actitud irresponsable de la primera edil, així com del regidor d’educació, David Nácher, està permetent que el procés de matriculació en infantil i primària estiga sent irregular. Des de Compromís anunciem que no anem a creuar-nos de braços i que anem a lluitar perquè tots els ciutadans de Catarroja puguen accedir a l’escola pública i no es vegen obligats a matricular als seus fills en una escola concertada, si ni ho desitgen, pel mer fet que una escola pública es trobe en barracots.

Ara per ara, els ciutadans de Catarroja no poden triar lliurement perquè les ofertes dels centres públics i els concertats no són les mateixes, a més cal afegir que en alguns barris de la localitat no s’ofereixen suficients places en línia en valencià. Compromís anima als ciutadans de la localitat a presentar reclamacions i a exigir a l’ajuntament i a la Generalitat Valenciana el dret a escolaritzar als seus fills en una escola pública de qualitat i en valencià.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *