Compromís denuncia l’ús arbitrari de les entrades del TAC per part de l’Ajuntament

El grup municipal de Compromís en l’ajuntament de Catarroja ha denunciat que l’empresa concessionària del teatre auditori de la localitat (TAC Francisco Chirivella) no trau a a la venda al públic la fila nou del pati de butaques. Segons l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón i en contestació realitzada a Compromís: “és habitual destinar una fila del teatre perquè siga gestionada pel propi concessionari de manera que les butaques que no són ocupades es posen a l’entrada”. Malgrat que Compromís ha exigit saber a qui es regalen entrades i si algú de l’equip de govern ha assistit a espectacles de manera gratuïta, l’alcaldessa de la localitat no ha volgut donar explicacions públiques i s’ha limitat a dir que és una cosa que es fa habitualment.

Des de Compromís s’exigeixen explicacions a l’actual equip de govern, en època de crisi, si tots els ciutadans paguen, tot el món ha de fer el mateix, ja està bé de privilegis absurds i que estan al marge dels convenis signats entre l’ajuntament i l’empresa que es fa càrrecs dels espectacles.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *