Compromís censura la revocació de dues places huit anys després de ser aprovades

El grup municipal de Compromís en l’ajuntament de Catarroja ha lamentat que el PP de la localitat, després de 8 anys, haja decidit revocar dues places d’informador juvenil que havien estat publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), així com en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP) el 11 d’agost de 2004. Compromís ha exigit a l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, serietat i rigor perquè s’està jugant amb els diners i amb la preparació de ciutadans que han estat esperant molts anys la convocatòria de les proves.

Segons Jesús Monzó, portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, “El PP de Catarroja ha pres el pèl a molts ciutadans de Catarroja i de la seua àrea metropolitana que duen 8 anys esperant fer unes proves per a les quals havien pagat les seues corresponents taxes”. Així, Compromís exigeix que se’ls retorne els diners pagats en el seu moment i amb interessos. Compromís exigeix a l’alcaldessa que explique als ciutadans que ha fet durant deu anys amb aqueixos diners cobrats en el seu moment i perquè s’ha contractat a gent de manera arbitrària, sense cap tipus de valoració.

No és normal dir que aquestes places no són necessàries quan s’ha estat contractant a persones sense cap tipus de procés, a pesar que molts ciutadans havien pagat les taxes exigides per a poder fer l’examen. Compromís ha demanat a l’alcaldessa que de la cara i que explique públicament les seues decisions arbitràries, així mateix exigim a l’actual equip de govern que compense als ciutadans que han estat esperant fer l’examen 8 anys.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *