Dissabte 22, participeu amb Compromís en el Concurs d’Allipebre de Catarroja

El proper dissabte 22 de setembre es celebrarà el Concurs Internacional d’Allipebre de Catarroja. Des de fa cinc anys el col•lectiu del Bloc-Compromís de Catarroja hi participa activament, organitzant una trobada per a tots els seus militants i amics que, amb el pas del temps, ha crescut fins a convertir-se en una cita obligada per a moltes persones no sols del poble, sinó també de la comarca. No debades, l’any passat ens vam aplegar més de 140 persones fins a l’escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja, cosa que va suposar una gran demostració de força de Compromís de cara a les eleccions generals de novembre. Cal recordar que, engtre d’altres, hi va estar present Joan Baldoví, actual diputat de Compromís a Madrid, que ja ha confirmat la seua assistència a esta nova edició.

Enguany també volem comptar amb la vostra participación per passar una jornada ben agradable de festa i gastronomía. Com sempre, podreu apropar-vos des de primera hora del matí a la zona on instal•larem les nostres taules, i ajudar-nos en el muntatge i la preparació dels ingredients per a l’allipebre.

L’aportació per tal de cobrir les despeses de menjar, beguda, lloguer de cadires, etc és de 10 euros per persona. Per tal de confirmar la vostra assistència cal que féu un ingrés al compte del Bloc de Catarroja (Caixa Popular, núm compte: 3159 0005 05 2114160720) amb el concepte “allipebre” i el vostre nom. L’altra manera és passar-vos per la seu del Bloc-Compromís per Catarroja el pròxim dimarts a partir de les 19 hores i adquirir el tiquet. En tot cas, feu-nos saber la vostra intenció de participar-hi enviant-nos un correu electrònic a catarroja@bloc.ws. Esperem la vostra participació!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *