Davant la falta d’informació i la poca transparència de l’actual equip de govern, el grup municipal de Compromís s’ha vist obligat a demanar la compareixença del regidor de neteja viària, Agustín Mimbrera, perquè explique públicament com ha actuat l’equip de govern i què és el que està fent per a intervenir entre l’empresa de neteja viària (Valoriza) i els seus treballadors.

Segons Jesús Monzó, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, la situació dels carrers de Catarroja és insostenible, “ens trobem davant un problema de salut pública, per tant és fals que la responsabilitat última no siga de l’ajuntament i de l’actual equip de govern”.

Compromís recorda que va ser el PP qui va decidir privatitzar el servei de neteja viària malgrat que existeix una empresa pública que depèn de l’ajuntament, ESERCA. Segons Monzó, “el problema no és d’ara, ja es ve arrossegant des de fa temps, per tant és absurd culpar a l’oposició d’una nefasta gestió que està duent al caos més absolut a la nostra població”.

En aquest sentit, Compromís critica que ningú de l’equip de govern haja informat a l’oposició de les negociacions amb l’empresa adjudicatària del servei. “El PP actua amb prepotència i és incapaç de solucionar els problemes que afecten a tots els ciutadans”, assegura Monzó.