Compromís denuncia l’abandó del barri d’El Pilar

Jesús Monzó i Anna Martínez regidors de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, han denunciat l’abandó en què es troba el barri del Pilar, fonamentalment pel que fa a la seua il·luminació. Un exemple paradigmàtic de la situació del barri és el carrer de l’Horta en la seua confluència amb l’avinguda de la Rambleta. Esta via es troba completament a les fosques, ja que no hi ha cap fanal en marxa.. La situació d’este carrer, que limita amb Albal, preocupa als veïns i als vianants que hi passen, ja que la foscor genera un risc més que evident per a la seguretat de les persones.

La manca d’il·luminació s’uneix al problema de la urbanització de la zona, que marca la línia divisòria entre Albal i Catarroja i pateix directament el fet que els dos ajuntaments no es posaren d’acord per a fer una actuació conjunta per fer una gran avinguda, i no un seguit de carrers en mal estat com els que hi ha actualment.

Per culpa de les successives retallades, hi ha molts carrers i places es queden sense gran part dels seus fanals, ja que han hagut de ser apagats per a estalviar, ja que els governs del PP a tots els nivells (local, autonòmic i estatal) s’estimen més retallar en les necessitats bàsiques dels ciutadans en lloc de retallar els sous dels regidors i assessors que costen molt més diners a l’erari públic.

Els regidors de la Coalició Compromís traslladaran les queixes i inquietuds dels veïns al pròxim ple municipal, reclamant més atenció per part del govern municipal per al barri.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *