Davant la negativa del regidor de neteja viària de Catarroja, Agustín Mimbrera, de comparèixer en el ple extraordinari convocat en el dia d’avui, el grup municipal Compromís a través del seu portaveu, Jesús Monzó, vol expressar la seva indignació amb tot el grup del PP i, especialment, amb l’alcaldessa de la població, Soledad Ramón. Des de Compromís entenem que no comparèixer per donar explicacions d’una gestió pública significa tenir molt que amagar i diu molt de tarannà “democràtic” del PP que es dedica a aplicar el “rodillo”i a governar d’esquena als ciutadans. Des de Compromís no podem entendre com l’actual equip de govern menysprea d’aquesta manera els partits de l’oposició i els ciutadans de Catarroja en general.

Exigim que tant el Sr. Mimbrera com l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, així com el responsable de policia, Rafael Sanchís, expliquen públicament la seva gestió. Exigim responsabilitats polítiques i que ens expliquin perquè la policia s’ha dedicat a perseguir el camió del fem durant la vaga, en lloc de garantir la seguretat dels ciutadans, així mateix volem saber quin és el marge de beneficis de l’empresa que gestiona el servei i que interessos té l’actual equip de govern amb aquesta empresa, que dia després de dia, incompleix l’ordenança de neteja viària. Així mateix volem que l’alcaldessa de la població explique per què els camions del servei de neteja (de propietat municipal) s’utilitzen en altres municipis de la comarca o per què els treballadors han de fer la neteja dels contenidors amb aigua a pressió perquè l’empresa no vol comprar sabó.