Compromís denuncia que el govern municipal no dóna la cara davant els problemes del poble

El grup municipal de Compromís en l’ajuntament de Catarroja lamenta que el PP no haja fet ni una sola proposta des del mes de juliol. Després de dos mesos sense tenir ple ordinari, els únics punts de l’ordre del dia eren mocions i propostes dels partits de l’oposició.

Segons el seu portaveu, Jesús Monzó, “des de Compromís lamentem que el PP visca una situació d’irrealitat. No podem entendre com després d’estar eixint en els mitjans de comunicació d’àmbit estatal per la falta de neteja dels carrers, després que barris sencers, com el del Pilar, estiguen sense llum més de 5 dies i que l’arqueòloga que va fer les excavacions en la Vila Romana diga que parteix d’aquesta està destruïda per desídia del govern del PP, l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, no tinga gens que dir”.

Per a Monzó, “estem davant un govern sense idees, incapaç de donar explicacions públiques als ciutadans, un govern que ha fet de l’ajuntament una empresa de col·locació d’amics i endollats perquè no existeixen informes objectius de contractació ni borses de treball. El PP de Catarroja és opac i no existeix transparència política”.

Piscines tancades, barris sencers sense llum, brutícia per totes els carrers, factures dubtoses, camp de futbol sense reg, solars sense tancar… aquesta és la situació actual de Catarroja. Segons Monzó, “lamentem que el PP, sense idees, siga capaç de votar en contra de coordinar un banc d’aliments per a les famílies més necessitades i deixe tot el pes a una organització de persones voluntàries com Càrites. Es tracta d’una decisió irresponsable per part de l’equip de govern que presideix Soledad Ramón”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *