Compromís acusa al PP de Catarroja de governar per interessos personals i demana la dimissió de l’alcaldessa i del regidor implicat.

Familiars directes de regidors estan sent contractats per l’ajuntament a dit i ara s’ha conegut  que un regidor, Sigfrido Ribes, aconsegueix llicència amb informes en contra dels tècnics, aprofitant-se del seu càrrec per obtenir un benefici personal. Segons Jesús Monzó, portaveu de Compromís, “això és vergonyós, més tenint en compte que durant l’any i mig que porta en el seu càrrec no ha fet ni una proposta a l’àrea d’indústria i comerç de la qual és delegat”.

Segons Monzó “ara podem comprovar perquè tenen alguns regidors tenen tant interès a formar part del PP de Catarroja. El PP es pensa que l’ajuntament és el seu “cortijo” i pot fer el que li dóna la gana”. Compromís considera que l’equip de govern actua més per interessos personals que per l’interès comú dels ciutadans, per la qual cosa demana la dimissió immediata del regidor implicat i de l’alcaldessa. A més, Compromís no descarta obrir totes les vies per esclarir aquestes qüestions, fins i tot acudir als tribunals perquè l’alcaldessa confon les institucions amb els interessos de partit.

Aquesta no és la primera vegada que Compromís denuncia casos tèrbols lligats a l’actual equip de govern en aquesta legislatura. Compromís ha exigit a l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, que dimitisca del seu càrrec si no és capaç d’explicar als ciutadans perquè permet contractacions de familiars directes de regidors a dit, sense informes objectius que ho aconsellen, saltant-se borses de treball. Així mateix, Compromís vol saber perquè l’alcaldessa de la localitat permet que regidors del PP tanquen carrers del municipi per a festes particulars o que existisquen factures de la llum a càrrec de l’ajuntament en domicilis particulars del barri de Les Barraques, segons va destapar el nostre grup en el passat ple ordinari.

Compromís exigeix també que l’alcaldessa de la localitat que responga a la petició de la comissió d’investigació que permeta esclarir altres casos tèrbols del seu govern, com la destrucció de la Vil·la Romana, i el fet que s’hagen obtingut permisos de la Direcció General de Patrimoni en la construcció d’un centre educatiu malgrat els informes de l’arqueòloga encarregada de les excavacions i del que consta en la revisió de PGOU, aprovada l’any 2011. Monzó assegura que “estem davant un total desgovern que està permetent irregularitats per a benefici personal mentint fins i tot en els plenaris i per escrit. Davant aquesta situació, els serveis jurídics del grup municipal no descarta cap via, fins i tot acudir als tribunals”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *