Compromís acusa al PP de Catarroja d’enfonsar el comerç i les menudes empreses amb unes taxes abusives

El grup municipal del Bloc-Compromís en l’Ajuntament de Catarroja ha rebujat en el ple ordinari celebrat dilluns les ordenances presentades pel govern municipal, que fan augmentar una gran quantitat de taxes i impostos de cara a l’any 2013.

Compromís lamenta que el PP haja balafiat els diners de la ciutadania de Catarroja amb plans de solidaritat que han beneficiat a gent que no ho necessitava, comprant productes que no són de primera necessitat. La política de desgoverne municipal ho paguen ara tots els ciutadans de Catarroja que han d’assumir que la majoria d’impostos i taxes pugen un 3% mentre s’eliminen les pagues extres i els sous dels treballadors es redueixen considerablement.

A més, segons Compromís, les polítiques del PP de Catarroja han desmantellat el polígon industrial de la ciutat i han propiciat que el mercat municipal estiga passant per un dels pitjors moments de la seua història. A açò, cal afegir que muntar una empresa en el municipi és molt més car que en els municipis d’al voltant, no es premia als joves emprenedors com es fa en altres poblacions que s’incentiven fins i tot amb subvencions.

Segons Jesús Monzó, portaveu a l’Ajuntament de Catarroja, “la política de l’alcaldessa, Soledad Ramón, és una política d’aparador i de compra de voluntats però gens efectiva”. Catarroja conta amb més de 3.500 desocupats en l’actualitat, però “no obstant això l’ajuntament sempre contracta a les mateixes persones, a dit i sense publicitat”, assegura Monzó. A açò cal afegir que Soledad Ramón permeta donar llicències a regidors del seu partit, malgrat els informes en contra dels tècnics.

L’impost de vehicles se situa en el màxim legal establit i la taxa de llicència per a l’obertura de nous establiments, en plena crisi econòmica, puja un 3%, així com l’ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires. L’hostaleria també es veurà afectada, perquè la taxa per ocupació de la via pública amb taules i cadires també pujarà un 3%, de la mateixa manera que els preus públics del pàrquing municipal.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *