Preguntes i demandes formulades pels regidors del Compromís en el ple del mes d’octubre

Preguntes

1. Vista la celebració del curs “monòlegs d’humor”. Podrien dir-nos quanta gent s’ha matriculat? Qui imparteix el curs? Com s’ha fet la selecció del professorat? Quin és el cost total del curs?  De quina partida s’han extret els diners? On s’imparteixen les classes?

2. És cert que el club de gimnàstica rítmica de Catarroja  té pensat anar-se’n del poble davant la falta de facilitats per part de l’ajuntament? Què ha de dir l’actual equip de govern al respecte?

3.- Ens podrien explicar en quins edificis municipals hi ha connexió, actualmnet, via wifi? Consideren  normal que en un edifici municipal, com és la Casa de la Cultura no dispose de connexió wifi a Internet i que la Sala d’actes tampoc tinga l’opció de connectar-se via cable?

4.- Ha pensat l’actual equip de govern alguna solució per a l’aparcament de vehicles d’algunes zones de Catarroja, com ara del Mercat o l’Avinguda de la Rambleta?

5.- Quines són les facilitats, avantatges, que està donant l’Ajuntament de Catarroja perquè la gent jove puga instal·lar la seua empresa o negoci al nostre poble? Ens ho poden concretar?

6.- Quan pensen instal·lar, definitivament, els fanals que durant anys i anys s’estan trencant en la via pública i que no es reposen?

7.- Donat la falta de voluntat de l’actual equip de govern d’explicar què ha passat amb les restes de la Vil·la romana de Catarroja. Des del Bloc-Compromís exigim saber on es troben les troballes d’aquesta Vil·la? Estan totes les troballes estudiades? Per què es demana un permís a Patrimoni per a instal·lar un centre educatiu damunt d’una bona part d’aquesta Vil·la? No hi havia altra alternativa? Si l’encarregada de fer les cates arqueològiques durant la campanya 2007-2008 va ser l’arqueòloga Mª Paz García-Gelabert, per què quan es va fer el seguiment arqueològic del CEIP número 5 es contracta a la tècnica arqueòloga Sílvia Pidal Pérez? Disposa l’Ajuntament de l’informe preliminar realitzat per aquesta arqueòloga amb els resultats obtinguts, acompanyats del material gràfic pertinent?

8.- En les pressupostos del 2012, el Catarroja CF tenia una subvenció de 31.000 euros. Ja ha rebut, íntegrament, aquesta subvenció? Si no és així, quan se li pensa pagar?

9.- Dies després de fer les nostres denúncies al plenari, hem tornat a trobar-se amb contenidors soterrats oberts de bat a bat, així com un forat entre el carrer de Juan Parras i el Casalet que estava senyalitzat mitjançant la instal·lació d’un contenidor que servia per a impedir el pas de cotxes i vianants. Podrien explicar quina és l’actuació de l’Ajuntament en aquestes situacions que es repeteixen constantment al nostre poble?

10.- L’actual equip de govern justifica la no convocatòria dels premis Benvingut Oliver per la falta de pressupost. Ens podrien explicar, per tant,  en què s’han gastat els diners pressupostats per a promoció artística?  Què han fet amb els diners pressupostats per a la promoció del valencià? Si la voluntat de l’actual equip de govern era continuar convocant els premis benvingut Oliver, per què no han demanat subvenció a la Diputació de València o a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua?

11.- Coneixen vostés l’existència del Consorci Esports Horta? Si és així, per què Catarroja no hi forma part? Està als seus plans entrar en ell? Si és així, per a quan?

12.- Són vostés coneixedors de la situació en que es troben els servicis de la part d’Educació Infantil de l’escola Jaume I? Si és així, pensen posar solució?

13.- Em poden dir quan es va convocar l’últim consell agrari? Coneixen el Reglament d’Organització i Funcionament del Consell Agrari Municipal? Saben que en la present legislatura encara no s’ha constituït? Saben vostés que tenen obligació de celebrar al menys una sessió cada trimestre?

 

Demandes

1.- Demanem que l’actual equip de govern inste a la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient millores en la neteja de les rotondes i els vials de la CV-400 o Avinguda del Sud. Així mateix demanem que l’equip de govern sol·licite a la mateixa conselleria millores en la senyalització del nostre municipi en aquest vial, especialment a la primera rotonda d’accés per la V-30, així com la senyalització de Catarroja en altres vials comarcals com ara la CV-33 o la CV-36. Demanem que una vegada hagen fet aquesta petició es passe una còpia de la mateixa al nostre grup municipal.

2- Demanem, una vegada més, la publicació de les actes dels plenaris a la pàgina web municipal, complint així l’acord pres per aquesta corporació fa uns mesos. Demanem també el compliment de l’acord en el qual s’acordava gravar les sessions plenàries.

3.- Preguem aquesta alcaldia la convocatòria immediata del Consell Agrari Municipal per a la seua immediata constitució i poder començar així a complir amb tot el que marca el seu Reglament.

4. Preguem consideren l’opció d’ingressar al consorci Esports Horta per tal d’afavorir l’accés dels clubs esportius i les escoles esportives del nostre poble a les competicions que s’hi organitzen.

5.- Preguem es complisca la moció del PSOE aprovada en aquest ajuntament on aquest assumeix els servicis que actualment estan assumint els veïns de Villa Carmen.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *