Compromís lamenta que el PP vote en contra d’invertir un milió d’euros a Catarroja

Compromís per Catarroja lamenta que el PP haja rebutjat les esmenes presentades pel  diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, als Pressupostos Generals de l’Estat, mitjançant les quals es demanava una inversió de vora un milió d’euros per a Catarroja. Baldoví va presentar les esmenes a instàncies del col·lectiu local de Catarroja perquè s’inclogueren partides importants per al municipi com ara la instal·lació d’un ascensor en l’estació del tren o el parc arqueològic que permeta dignificar l’abandonada Vil·la Romana de la localitat.

Des de Compromís s’exigeix a l’alcaldessa de la localitat que explique perquè el PP valencià vota en contra de les esmenes després que ella mateixa, Soledad Ramón i el PP de Catarroja, es dedicaren a arreplegar signatures per a aquestes infraestructures en l’anterior legislatura. L’alcaldessa hauria d’explicar perquè el seu partit la menyprea de manera tan evident, igual que fa el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, amb el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra. Tenim una alcaldessa que només es dedica a fer-se fotos i, en canvi, no reivindica on toca les necessitats del nostre municipi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *