Compromís denúncia que els pressupostos de Catarroja per a 2013 evidencien un govern marginat, sense idees, i opac

Compromís ha criticat que el PP redueix considerablement la inversió en educació (un 17,48%) i en ocupació (un 44%), així com en cultura (tot just existeix pressupost per a millores en la casa de la cultura, en la biblioteca, per a compra de llibres). EL PP manté, en canvi, la mateixa despesa que l’any passat en festes, malgrat que les falles i els moros i cristians tenen subvenció a part (30.000 euros) i queda intacte, això sí, el sou de l’alcaldessa(55.200 euros), el del regidor amb dedicació exclusiva (37.200) i el del personal al servei del PP com el gabinet de premsa, secretària de l’alcaldessa, etc.

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, ha acusat a Soledad Ramón de no tenir pes polític suficients per a exigir a Madrid i a València el que han promès a la ciutadania; millors accessos des de la Pista de Silla, l’arribada del metro, l’ascensor en l’estació de Renfe, Pla Barraques, projecte del Port, carril bici, etc. Monzó ha demanat a Soledad Ramón que explique a la ciutadania perquè el PP va votar en contra a Madrid de posar un ascensor en l’estació de RENFE o d’invertir diners en el parc arqueològic de la Vila Romana.

L’únic projecte que planteja el PP fins a l’any 2015 és arreglar la piscina coberta, una piscina que ells mateixos han fet possible que es tanque per falta de manteniment i que ara hauríem de pagar entre tots a través de l’augment del cànon a la UTE que gestiona els serveis.

L’equip de govern de Soledad Ramón no té un rumb fix, ni una idea clara de ciutat. L’única cosa clara que tenen és que no volen ser transparents en les contractacions. Compromís ha criticat que els ciutadans hagen de pagar amb majors cànons la ineficàcia de les empreses adjudicatàries en el manteniment de les instal·lacions esportives i de les vies públiques.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *