Compromís demana que els diners de la paga extra dels polítics es destinen a serveis socials i proveïdors

El grup municipal Compromís de Catarroja, a través del seu portaveu, Jesús Monzó, ha demanat a l’actual equip de govern i als partits de l’oposició que els diners que l’ajuntament de la localitat recapte com a conseqüència de no pagar la paga extra de nadal a l’alcaldessa de la localitat, a l’edil del PP amb dedicació exclusiva, així com la reducció de les indemnitzacions de la resta de regidors, siguen destinades a serveis socials i a pagar als proveïdors de l’ajuntament, als quals se’ls deu prop de 600.000 euros entre factures ja reconegudes i que estan pendents de pagament i les quals estan per encara per reconèixer, segons l’informe del tercer trimestre d’enguany presentat per l’interventor municipal.

Per a Compromís, la quantia de la paga extra de nadal de l’alcaldessa, Soledad Ramón, suposa 3.942,85 euros, mentre que la paga extra del regidor del PP amb dedicació exclusiva 2.657, 14. A aquesta quantitat, caldria afegir la reducció que per indemnitzacions tindran la resta de regidors, que sumen un total de 19. Açò suposa un estalvi de 12.438,05 per a les arques municipals. La xifra total que es destinaria a aquestes partides superaria els 18.000 euros.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *