Preguntes

1.- Voldríem saber per quin motiu el dia de la vaga general molts fanals del nostre poble estaven encesos. Resulta molt estrany que en un dia on es mira el consum elèctric per veure si ha sigut o no un èxit la vaga general, molts pobles i ciutats governats pel PP hagen encés la il·luminació viària de les seues respectives ciutats, entre aquest pobles Catarroja. Tenien, vostés, alguna ordre explícita per encendre els fanals? Si no és així per quin motiu s’encenen tenint una despesa innecessària?

2.- En el Camí Real, hem detectat elements que actuen com a barreres arquitectòniques, estem parlant de postes que es troben entre l’església de Sant Antoni i l’Ajuntament i entre aquest i la Casa de la Cultura. Podrien explicar-me per què aquests elements es troben enmig de la vorera dificultant el pas dels vianants?

3.- Qui va rebre al club Sirenas després de guanyar el subcampionat del món a Austràlia? Per quin motiu no es va avisar els partits de l’oposició?

4.- Al plenari passat, vostè es va comprometre a convocar el consell agrari, i no ho ha fet. Ens pot explicar per què? Quan pensa convocar-lo?

5.- Comença a acurtar el dia, i els treballadors del polígon industrial han d’arribar a les empreses sense a penes llum amb la inseguretat que això ocasiona. Seria possible ampliar la quantitat de fanals encesos a partir de les 6 del matí?

6.- Durant la consulta de la documentació per aquest plenari, en 2h aproximadament, em van interrompre entre 15 i 20 vegades. A banda de les molèsties que açò puga causar, es tracta d’un problema a la documentació que allí hi ha, en principi confidencial. Quan pensa solucionar açò facilitant a l’oposició els espais de treballs que ens pertoquen per llei?

7.- Han realitzat els tràmits necessaris per a l’ingrés al consorci Esports Horta?

8.- Quan fa que vostè no convoca el consell del port? Coneix vostè el seu reglament de funcionament?

9.- Saben que l’Albufera esta en procés de candidatura com a reserva de la Biosfera? A principis d’este mes, Catarroja encara no havia enviat l’adhesió formal a aquest procés. Podem saber perquè? No considera que es motiu més que suficient motiu per convocar el Consell Agrari i el Consell del Port, i que es pronuncien al respecte?

 

Demandes

1- Demanem que l’equip de govern ordene immediatament la posada d’una tanca que permeta que augmente la seguretat ciutadana en la zona de jocs, situada en la part central de l’Avinguda Generalitat. Actualment hi ha zones on no hi ha una barrera vegetal però  tampoc tanca de ferro que impedesca que els xiquets puguen creuar una avinguda tan transitada com és aquesta .

2.-Demanen, una vegada més, la reposició dels fanals inexistents en grans avingudes de Catarroja, com són Vicent Andrés Estellés, Ronda Nord. Així mateix es demana que s’il·lumine d’alguna manera la zona de jocs del parc de les Moreres i que es tornen a revisar que totes les rotondes tinguen els fanals encesos per motius de major visibilitat. Un exemple, rotonda entrada Catarroja nord cv-400 (enfront de la gasolinera Repsol).

3.- Demanem que instal·len, de nou, la pèrgola de la Plaça Major que cobria l’entrada al pàrking municipal. La inexistència d’aquesta, des de fa més de dos anys, està provocant problemes d’humitat i suposa un perill per als ciutadans, sobretot els dies de pluja.