El PP rebutja la proposta de Compromís de destinar la paga extra dels polítics a serveis socials i proveïdors

El grup municipal Compromís de Catarroja, ha lamentat, a través del seu portaveu, Jesús Monzó, que l’actual equip de govern haja rebutjat destinar a serveis socials els diners que l’ajuntament de la localitat recapte de no pagar la paga extra als polítics. Compromís també ha demanat que l’ajuntament pague els deutes a les menudes PYMES 8menudes i mitjanes empreses) que li subministren, després de comprovar que el deute municipal en el tercer trimestre d’enguany ascendeix a 600.000 euros. Tot açò després de pagar més de 3 milions d’euros en el mes de març amb el Pla de pagament a proveïdors. Un préstecs que els ciutadans hauríem de retornar amb un interès del 6%.

Per a Compromís, la quantia de la paga extra de nadal de l’alcaldessa, Soledad Ramón, suposa 3.942,85 euros, mentre que la paga extra del regidor del PP amb dedicació exclusiva 2.657, 14. A aquesta quantitat, caldria afegir la reducció que per indemnitzacions tindran la resta de regidors, que sumen un total de 19. Açò suposa un estalvi de 12.438,05 per a les arques municipals. La xifra total que es destinaria a aquestes partides superaria els 18.000 euros.

L’alcaldessa no ha volgut justificar la seua decisió, totalment arbitrària, que ha contat amb el suport del PSOE de Catarroja.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *