Compromís denuncia l’existència de zones de jocs sense cap protecció

El portaveu de Compromís de Catarroja, Jesús Monzó, va fer l’advertiment en el passat ple ordinari del mes de novembre però sembla ser que per al PP la seguretat del xiquets no és una prioritat.

Monzó ha assegurat que alguns dels parcs o zones de jocs estan en avingudes àmplies i molt transitades i manquen d’escassa protecció com , es pot apreciar en la fotografia. Compromís denúncia que existeixen diversos parcs en aquesta situació, alguns d’ells reformats recentment com el parc d’enfront de l’església de María Mare, el parc de les Moreres on a més Compromís ha demanat que s’il·lumine la zona de jocs i a se augmente el perímetre de seguretat, així com la zona de jocs de l’Avinguda Generalitat.

Monzó considera l’actitud de l’alcaldessa, Soledad Ramón i dels regidors implicats. medi ambient, il·luminació i tràfic de molt irresponsable, tenint en compte que es tràfic de nens i de zones on existeix molt perill.

Arxivat en: General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *