Compromís de Catarroja ha denunciat que la Mancomunitat de l’Horta Sud s’ha quedat els beneficis de la gestió de les multes de trànsit dels mesos de maig, juny i juliol de 2012, que ascendeix a 5.160 euros, per a compensar el deute que l’ajuntament té contreta dels serveis de l’any 2011 que ascendeix a més de 77.000 euros

Cal recordar que l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, és l’actual presidenta de la Mancomunitat i que va vendre la gestió de les multes com “beneficiós” per a Catarroja. “El que Soledad Ramón no va explicar”, afirma Compromís, “és que cal pagar quan toca perquè en virtut del conveni signat amb la Mancomunitat se li autoritza a aquesta a compensar la recaptació de les multes de tràfic amb els dèbits que l’ajuntament té contrets que en aquest cas ascendeixen a més de 77.000 euros, concretament 77.295 euros que corresponen als serveis generals de l’any 2011”.

Segons Compromís, “els partits de l’oposició ens anem assabentant de la nefasta gestió del PP de Catarroja a través de les resolucions d’ajuntament per la falta de transparència del PP que fa les coses d’esquena als ciutadans. El mateix que està ocorrent amb les contractacions temporals i la política d’enxufisme del PP de Soledad Ramón. Una política que ara se’ls està tornant en la seua contra perquè algunes de les places que estaven adjudicant a dit o per resolució ara s’han vist obligats a publicitar-las.