Compromís impugnarà el ple d’aprovació dels pressupostos per no haver tingut accés a la documentació

Compromís denuncia que la documentació d’un ple extraordinari no ha estat posada a la seua disposició dins del termini i en la forma escaient i impugnarà el ple on s’aproven definitivament els pressupostos municipals. A més, s’argumenta que si l’alcaldessa treballa les 24 hores del dia, segons ella per a justificar el seu sou de més de 55.000 euros anuals, el ple es podia haver convocat, amb 48 hores d’antelació, per al dissabte 29 al matí o el dilluns dia 31 perquè els dos són dies hàbils per a l’administració.

El termini per a presentar al·legacions al pressupost aspirava el dia 26 però es convoca el dia 27 a les 3 de la vesprada per a l’endemà a les 9 del matí, després d’altre ple extraordinari convocat a les 8 del matí. Compromís recorda que els regidors de l’oposició manquen de despatx propi i no poden veure la documentació a la tarda i que la documentació completa no se’ls ha remès via correu electrònic.

El que no es pot permetre “és que el PP calcigue els nostres drets com grup. Compromís al·lega que l’alcaldessa impedeix que tinguem un lloc propi per a poder consultar els expedients i que aquests puguen veure’s a qualsevol hora del dia abans de la celebració del ple, la documentació només pot veure’s pels matins i en un despatx compartit al com pot tenir accés qualsevol persona que circula per l’ajuntament”.

Davant aquesta situació, Compromís ha manifestat la impossibilitat de posicionar-se sobre allò pel que no se li ha facilitat la informació degudament, més tenint en compte que es tractava de l’aprovació definitiva dels pressupostos municipals. La responsabilitat de l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, és molt greu ja que és ella qui està impedint l’accés lliure a la informació dels regidors de l’oposició. Compromís assegura que el ple extraordinari i urgent no està degudament justificat i que la responsabilitat és de l’alcaldessa presidenta que no està a l’altura del seu càrrec.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *