Compromís denuncia que continua el caos en el servei i gestió de recollida de fem

Segons el portaveu, Jesús Monzó, alguns contenidors soterrats han estat anul·lats sense informar als veïns i el fem encara s’acumulen en els carrers davant la passivitat de l’equip de govern que es nega a rescindir el contracte amb l’empresa Valoriza.

Compromís també ha advertit en nombroses ocasions que els contenidors soterrats estan oberts davant el perill que això suposa per a la seguretat dels menors, especialment. Segons Monzó existeixen informes suficients que verifiquen que l’empresa no està a l’altura i fa mal ús dels vehicles però alguna cosa “estranya”ha d’unir al PP amb Valoriza que malgrat això no es prenguen mesures dràstiques i es permeta que continue una concessió que es va fer a 20 anys.

 

Arxivat en: General, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *