Compromís demana a l’alcaldessa de Catarroja que reclame a la Generalitat el deute

Compromís ha demanat a l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, que actue com representant de tots els ciutadans de Catarroja i envie un escrit al President de la Generalitat, Alberto Fabra, reclamant el deute que l’administració valenciana té compromesa amb la localitat. Un incompliment que ha obligat a l’Ajuntament de Catarroja a demanar més préstecs per a poder plantar cara a la despesa extra de la part convinguda sobre el TAC, l’Escola d’adults municipal, el Servei d’atenció a les famílies (SEAFI) o l’ampliació del mateix consistori. A açò cal afegir la quantitat econòmica que la Conselleria d’educació deu als centres educatius de la població que impossibilita el normal desenvolupament de les activitats.

Segons Compromís, Alberto Fabra ve a Catarroja a passejar-se però no és capaç de comprometre’s amb allò que la seua administració deu. Segons el portaveu de Compromís a Catarroja, Jesús Monzó, el deute que té la Generalitat amb l’ajuntament de Catarroja supera els dos milions d’euros, això sense tenir en compte els diners que la Conselleria d’educació té amb els centres de la localitat.

Aquest fet, al costat de la pèssima gestió econòmica del govern de Soledad Ramón, ha fet possible que Catarroja estiga entre els 45 municipis més endeutats de la Comunitat Valenciana. El deute del consistori suposa, a dia de hui, que cada ciutadà de la localitat ha de prop de 700 euros, una xifra important, tenint en compte que els ingressos van minvant davant el desmantellament del comerç local i de les indústries del polígon industrial.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *