Compromís demana a l’ajuntament de Catarroja l’ús de la tecnologia per reduir despeses de comunicació

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Catarroja ha aprovat recentment una partida de prop de 40.000 euros per a bàndols, segells i notificacions. Una despesa excessiva, segons Compromís quan existeixen alternatives que no s’estan aplicant. Compromís ha demanat al PP de Catarroja que, com responsable del govern de la ciutat, busque alternatives més econòmiques i ecològiques per a comunicar-se amb els ciutadans del municipi.

Segons Compromís, l’ajuntament que presideix la popular Soledad Ramón, encara utilitza mitjans de comunicació del segle XIX per a comunicar o notificar determinades gestions als ciutadans, açò fa que la despesa en comunicació siga excessiu i en moltes ocasions inútil. Fa tot just 3 anys el PP de Catarroja va decidir invertir més de 75.000 euros en panells electrònics que van ser distribuïts per la ciutat per a informar la ciutadania. Lluny de reduir-se les despeses en comunicació, aquests segueixen sent altíssims.

Per a Compromís, un ajuntament que presumeix d’estar al dia amb les tecnologies de la informació i de la comunicació ha de cercar alternatives del segle XXI. Gastar-se prop de 40.000 euros en segells, bàndols i notificacions ens sembla excessiu. També considera excessiu aquesta despesa aprovada recentment en la Junta de Govern Local del passat mes de febrer.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *