Compromís duu a les Corts Valencianes els problemes educatius de Catarroja

El grup parlamentari Compromís en les Corts Valencianes ha presentat una bateria de preguntes referides a la situació dels centres públics de Catarroja, segons ha informat el portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó.

Compromís ha demanat a la Conselleria d’educació que especifique quan pensa dotar al col·legi nombre 6 de la població de codi propi. Així mateix Compromís ha demanat a la conselleria que diga si té previst la construcció d’aquest centre educatiu o, no obstant això, ha renunciat a la seua construcció, com es va anunciar en el passat Consell Escolar Municipal per part d’inspecció educativa de zona.

Així mateix, en l’escrit, el diputat de Compromís, Josep Maria Panyella, ha demanat a la Consellera Mª José Català que especifique per quin motiu la majoria de professorat del Vil·la Romana no disposa de plaça definitiva. la majoria dels pares consideren que la provisionalitat de la plantilla en aquest centre d’infantil i primària, redunda en una falta de continuïtat del professorat i, en conseqüència, en una inestabilitat que perjudica a l’alumnat.

A més, Compromís de Catarroja exigeix a l’alcaldessa, Soledad Ramón, que reivindique les necessitats dels col·legis públics de la població. Catarroja necessita un nou centre d’infantil i primària i millores en altres col·legis públics de la localitat. Els nostres alumne, s’afirma des de Compromís, no té per què pagar els balafiaments del govern valencià en Fórmula 1 i en altres esdeveniments prescindibles.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *