Compromís exigeix que els desnonats no paguen la plusvàlua i que s’establisca un lloguer social

El portaveu de Compromís a Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’actual equip de govern que modifique l’ordenança per a regular que dita imposada no ho hagen d’assumir les famílies que viuen un procés de desnonament.

En la moció rebutjada pel PP de Catarroja, Compromís exigia a l’ajuntament de Catarroja que habilitara habitatges que permeteren allotjar a les famílies desnonades en règim de lloguer social. Amb aquesta mesura, s’afirma des de Compromís, pretenem que ajuntament pose de la seua part per posar remei a la situació critica que estan passant moltes famílies de la localitat.

En este enllaç podeu descarregar-vos la moció.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *