Compromís afirma que una empresa pública que no inverteix en el municipi és “una estafa” per al ciutadà i està abocada al fracàs

La finalitat d’una empresa pública, segons Compromís, és donar un servei de qualitat al ciutadà i generar treball en el municipi, gens d’açò s’està complint, a pesar de mostrar un balanç positiu. L’auditoria també evidencia l’incompliment per part de l’empresa pública del termini de pagament a proveïdors.

Compromís considera que els serveis bàsics de neteja i manteniment són deficients i no estan a l’altura del que es requereix, prova d’això són els informes que ja existeixen damunt de la taula del despatx d’ajuntament i que han estat elaborats per la mateixa empresa municipal a través del seu gerent.

Monzó considera que el govern municipal viu d’esquena a la realitat i es dedica a vendre fum d’una gestió nefasta i caòtica que ens ha dut en el 2012 a una vaga en la neteja viària i a una situació dramàtica en el manteniment de les torretes del Mercat Municipal per falta d’inversió i d’actuacions concretes que s’hauran de fer, ara i de manera urgent, amb una subvenció de la Diputació de València. Compromís afirma que l’empresa municipal de Catarroja (ESERCA) ha estat incapaç de generar ocupació i de gestionar correctament les seues àrees d’actuació per falta de liquiditat en el pressupost de 2012 .

Segons Compromis, la inversió prevista per al 2012 no s’ha executat davant la impossibilitat de l’empresa pública de disposar de liquiditat. Això ha augmentat la deterioració de les infraestructures viàries, especialment en l’asfaltat dels carrers i en les voreres del municipi.

Monzó considera que és impossible que els comptes no quadren quan no s’inverteix ni un euro en el mercat municipal o existeixen carrers en pèssim estat, sense asfaltar com ha denunciat el seu grup en reiterades ocasions.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *