Compromís reclama el restabliment habitual del servei d’autobús al centre de salut

El portaveu de Compromís a Catarroja, Jesús Monzó, ha reclamat a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, que reestablisca l’horari habitual dels autobusos interurbans que fan un recorregut per diferents barris de la ciutat i que transporten persones majors o impedides, especialment del barri dels Barraques al centre de salut. Aquest servei s’ha vist reduït els últims dies per decisió de l’equip de govern del PP, argumentant falta de demanda d’usuaris.

Compromís assegura que demanda existeix però per sobre de la demanda existeix un ànsia extraordinària d’eliminar serveis i retallar. No podem pretendre que un servei com aquest siga rendible, açò és una barbaritat. Monzó assegura que existeixen persones amb mobilitat reduïda i sense mitjans per a poder-se desplaçar, només amb el fet que beneficie a algú de la localitat ja hauria d’estar justificat la despesa, sobretot tenint en compte que l’equip de govern de Soledad Ramón s’ha gastat diners de manera injustificada fent projectes que després han anat a les escombraries per una nefasta gestió com és el cas de la nova piscina coberta que es pretenia realitzar al costat del pavelló municipal.

La reducció en l’horari obliga a les persones majors a matinar més i a estar esperant en el centre de salut més temps perquè només hi ha dos viatges d’anada, a les 8:15 i a les 9 del matí. Per a la tornada, la situació encara es complica més perquè només s’estipula un viatge, a les 9:15, pel que si un pacient té consulta després d’aqueixa hora ha de tornar al seu domicili pel seu compte.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *