Compromís aconsegueix que l’Ajuntament de Catarroja inicie els tràmits per a inventariar i catalogar les obres d’art municipals

La moció, aprovada per unanimitat, insta al govern que presideix la popular, Soledad Ramón, a començar l’inventariat amb la finalitat de tenir un major control de l’extens patrimoni artístic local que es troba situat en diferents dependències del municipi.

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó va assegurar que per a Compromís és una prioritat el control de tot allò que és públic, de tots. La gestió dels diners públics és fonamental i ací també s’ha d’incloure el patrimoni cultural perquè algunes de les obres que té l’ajuntament de Catarroja en aquests moments en el seu poder tenen un valor incalculable. Cal recordar que entre les peces que es troben dins de l’Ajuntament, Casa de la Cultura o Teatre Auditori hi ha peces que han estat guardonades amb els premis Vila de Catarroja.

En nombroses ocasions, afirma Monzó,  hem denunciat que no existeix un control rigorós de les obres d’art, fins i tot que algunes van, d’edifici en edifici, sense que ningú es responsabilitze o sense que ningú sape dir-te on està situat un determinat quadre o peça escultòrica.

Compromís espera que el PP de Catarroja es pose a treballar en ferm pel bé de tots els ciutadans.  El que tenim clar,  afirma Monzó, és que si el PP no assumeix la seua responsabilitat, hem de ser els partits de l’oposició qui treballem en benefici dels ciutadans, generant propostes i alternatives a un govern que es veu incapaç de solucionar els problemes dels ciutadans.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *