Compromís considera vergonyós haver de pagar factures de projectes fantasmes del PP de Catarroja

En l’últim reconeixement de crèdit, aprovat per l’ajuntament de Catarroja, els ciutadans van pagar prop de 50.000 euros del projecte del pàrquing subterrani de la Plaça del Mercat. Un projecte que formava part del programa electoral del PP en les eleccions de 2007 que mai es va arribar a executar però que es va presentar en societat. Compromís afirma que s’estan reconeixent factures de l’any 2010 i que l’ajuntament està pagant, encara, el tercer trimestre de 2012 a la UTE que gestiona les instal·lacions esportives municipals.

Tots els mesos, s’afirma des de Compromís, apareixen factures d’anys anteriors que s’han d’anar reconeixent. Es tracta d’una trampa per a acabar l’any amb uns comptes irreals, fantàstics, que només serveixen al PP per a vendre fum. Si tots els ajuntaments feren així, tots, absolutament tots, tindrien superàvit perquè no paguen el que han de pagar, dins del termini i en la forma escaient, i ho van dilatant per a exercicis posteriors. L’Ajuntament també ha pagat 94. 829 euros a la UTE d’esports corresponent al tercer trimestre del 2012.

Compromís considera lamentable que les factures vagen apareixent a compte gotes. Sens dubte el PP de Catarroja té diners per al que vulgues, mentrestant l’asfalt de molts carrers està deteriorat, el llac del parc de Paluzié sense aigua o el rellotge de l’Ajuntament sense funcionar des de fa tres anys perquè ho ha d’arreglar una empresa de Barcelona, segons contestació de l’equip de govern a una pregunta realitzada per Compromís.

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, ha lamentat que el PP de Catarroja prenga la ciutadania per ximple. Necessitem un equip de govern que tinga les idees clares i que no vaja improvisant a mesura que passa l’any. No és seriós, afirma Monzó, que en el mes d’ajudes es donen subvencions a unes associacions esportives i a unes altres no, o recolzem a totes o no recolzem a cap. L’argument del PP és inversemblant i demostra que no té les idees clares.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *