Compromís alerta que els generadors elèctrics s’estan convertint en abocadors i zones de jocs per a xiquets

Alguns d’ells es troben al costat de parcs i els xiquets els utilitzen per a jugar, malgrat el perill de descàrregues i la brutícia que existeix davant la falta de manteniment. L’Ajuntament afirma que l’empresa responsable és Iberdrola.
El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, que exigisca per escrit a l’empresa propietària, en aquest cas Iberdrola, la seua neteja i manteniment, així com el tancament de les instal·lacions que perquè ningú, especialment xiquets, davant el perill de descàrregues.

Compromís porta dos mesos advertint d’aquestes incidències a l’actual equip de govern però aquestes instal·lacions continuen obertes i sense cap tipus de seguretat. L’alcaldessa de la localitat es va comprometre en l’últim ple ordinari, a instàncies de Compromís, a demanar a Iberdrola la seua immediata neteja, però fins al dia d’avui no tenim constància que açò s’haja fet.

Monzó ha demanat a l’alcaldessa de la localitat que si Iberdrola no ho fa que siguen les brigades de neteja del municipi les que eliminen la brutícia i endrecen aquestes “casetes” i que s’establisquen mecanismes perquè s’impedisca l’accés a elles, especialment de menors

 

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *