Compromís proposa que Catarroja sol·licite ajudes a la Diputació de València per a fomentar els seus atractius turístics

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha proposat a l’actual equip de govern del PP que demane una línia d’ajudes per a retolar els edificis municipals de la localitat, així com aquells edificis de valor arquitectònic i històric important com el Palau de Vivanco o l’Església d’Arciprestal de San Miguel Arcàngel.

Monzó considera que l’Ajuntament de Catarroja no pot estar parat i ha de moure’s per a aconseguir tot tipus d’ajudes que permeten embellir la ciutat i reactivar els seus serveis.
Compromís considera que Catarroja viu d’esquena al Parc Natural de l’Albufera a pesar que en els registres consta que la ciutat és el bressol de l’allipebre, plat per excel·lència de la zona.

Compromís insisteix que el Port de Catarroja ha de ser un emblema per a la ciutat i els seus visitants però es necessita més inversió i una major sensibilitat. Compromís també proposa l’elaboració de rutes de senderisme dins del municipi.

Compromís critica que la inversió en el Port de Catarroja “brille per la seua absència” malgrat ser un dels racons més bells del Parc natural de l’Albufera.  L’actual equip de govern només s’acorda del Port de Catarroja durant les festes de Sant Pere i de San Miguel, la resta de l’any, l’abandó és total i la mancada inversió pressupostària pràcticament nul·la.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *