Compromís alerta que les dades de l’atur i de les contractacions a Catarroja demostren la política errònia de l’actual equip de govern en ocupació

Compromís a través del seu portaveu, Jesús Monzó, insisteix que el Pla d’Ajudes Socials no està servint per res perquè “només s’han concedit 32 xecs d’ocupació”. El Pla del Govern municipal estimula, únicament, la contractació temporal, prova d’això és que en l’últim mes només 43 dels 477 realitzats han estat indefinits, segons dades del Ministeri.

Les dades de juny de 2013 manifesten que Catarroja té 3.480 aturats, 74 aturats més que fa un any. Segons Compromís, la falta d’iniciativa política del PP està ofegant a la indústria local que viu un dels seus pitjors moments amb el desmantellament d’indústries importants.

La majoria de les contractacions que es realitzen en el municipi pertanyen sector serveis. Només 38 de les 477 contractacions realitzades en el mes de juny pertanyen al sector de la indústria. El polígon industrial, en una situació crítica, necessita un important impuls econòmic que el PP de Catarroja és incapaç de donar.

Una altra dada preocupant és que Catarroja ha augmentat el nombre d’aturats en l’últim mes, a diferència d’altres poblacions que s’estan beneficiant de les contractacions temporals estacionals.

Monzó també ha volgut posar l’accent en les pèssimes dades de contractacions que registra el municipi, de fet en el mes de juny de 2013 a Catarroja s’han realitzat 477 contractacions, d’elles només 43 han estat contractes indefinits (26 homes i 17 dones), de les contractacions realitzades, 370 pertanyen al sector serveis i només 38 al sector industrial.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *