Compromís denuncia l’existencia de solars bruts al costat de centres educatius

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, assegura que els solars municipals no s’han netejat enguany i que la brutícia del municipi va en augment, tant en els carrers com en els parcs, on existeixen pintades i el mobiliari urbà no està cuidat com exigeix l’ordenança municipal; és el cas del parc de Paluzié, el parc dels Barraques o el Jardí de Blasco Ibáñez.

Així mateix, Compromís ha lamentat que existisquen solars de la zona afectada pel PAI del Nou Mil•leni que s’han convertit en abocadors d’enderrocs i brutícia davant la passivitat de l’actual equip de govern que l’única cosa que està fent és pagar factures i més factures d’advocats que estan defensant un projecte urbanístic inviable per al municipi, en canvi no existeix diners per a altres coses més importants.

Segons Compromís l’Ajuntament ha de ser el primer a donar exemple i netejar les parcel·les de propietat municipal, especialment si prop d’elles es troben habitatges o centres escolars, com és el cas del solar situat al costat del centre escolar de Larrodé com es pot apreciar en la fotografia.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *