Compromís lamenta que un parc caní de Catarroja estiga en desús per falta de manteniment

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’actual equip de govern la col·locació d’una porta metàl·lica en la zona d’oci canina situada en el parc del 8 de març.

Compromís fa volgut fer de portaveu, així, de les nombroses queixes dels veïns de la localitat que tenen mascotes i que les porten, habitualment, a aquest parc on els poden deixar solts. Monzó ha lamentat que aquesta porta no existisca des de fa més de dos mesos sense que l’actual equip de govern haja decidit actuar. És una mostra més, s’afirma des de Compromís, del pèssim manteniment de les instal·lacions i del mobiliari públic.

Compromís porta tota la legislatura demanant millores en parcs, jardins, així com en la il·luminació dels carrers i l’asfaltat de les mateixes. La passivitat i la deixadesa de l’actual equip de govern del PP ha fet possible que la majoria dels parcs estiguen abandonats, que les fonts no funcionen i que la brutícia s’acumule, com és el cas del Parc de Cristòfor Aguado, el dels Barraques o el parc de Paluzié on la cascada d’aigua porta un parell d’anys sense funcionar.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *