Compromís exigeix un pla per a reactivar el polígon industrial de Catarroja

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha advertit que les dades socioeconòmiques sobre la realitat empresarial de la ciutat reflecteixen polítiques errònies per part del PP. El govern de Soledad Ramón, s’afirma des de Compromís, està expulsant a les empreses de la ciutat, moltes d’elles s’han traslladat a altres polígons i estan convertint el polígon de Catarroja en un cementeri desolat i descuidat.

Monzó assegura que l’èxode està afectant especialment a les grans empreses que han passat a representar només el 2,2% de la totalitat quan en l’any 2007 representaven el 13,2% de les 500 empreses instal·lades, segons dades del propi ajuntament. Compromís assegura que el polígon de Catarroja està passant el pitjor moment de la seua història malgrat que polígons de pobles confrontants creixen en facturació i empreses importants. Des de l’any 2007 Catarroja podria haver perdut més de 100 empreses, de les quals la majoria facturava més de 2,5 milions d’euros.

Catarroja, afirma Monzó, hauria d’aprofitar l’estirada que suposa la creació d’una gran zona comercial al costat de la Pista de Silla però, de moment, la realitat és una altra. Massanassa, Alfafar i Sedaví, evolucionen. Catarroja, en canvi, involuciona i destrueix llocs de treball. Una altra dada reveladora que dóna a conèixer Compromís és el nombre de treballadors que en 4 anys s’ha reduït substancialment, passant dels 5.124 de l’any 2007 als 3.544 de l’any 2011.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *