Compromís acusa a l’alcaldessa de Catarroja de censurar l’opinió dels ciutadans

Compromís lamenta que l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, no haja permès fer preguntes en el ple ordinari del mes de gener, celebrat ahir dijous, a ciutadans de Catarroja davant la possibilitat que tragueren a relluir temes que para ella anaven a ser incòmodes, entre ells la situació interna en la Policia Local, les gratificacions dels funcionaris o el caos existent entre les falles.

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, considera que l’alcaldessa de Catarroja “no governa per a tots, sinó que ho fa només per al corrent més conservador del seu partit que ahir va eixir a relluir amb discursos antiabortistes que van en la línia més conservadora de la conferència episcopal”.

Monzó ha exigit a l’alcaldessa que actue de manera democràtica i que permeta que tots els ciutadans puguen parlar lliurement en el ple municipal. Compromís demanarà per escrit una nova reforma del reglament municipal perquè la presidència no puga actuar arbitràriament i segons els seus interessos polítics. Segons Monzó “no és democràtic i lògic que l’alcaldessa de la localitat puga decidir, qui pot intervenir en el ple i qui no, coartant la llibertat d’expressió”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *