Compromís denuncia que Catarroda no dóna servei als ciutadans

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha alertat a l’actual equip de govern del PP del mal funcionament del servei de préstecs de bicicletes de la localitat, conegut com Catarroda. El servei, que actualment està gestionat per una empresa externa, rep gran part del pressupost destinat al transport urbà de la localitat, concretament uns 50.000 euros dels quasi 100.000 euros dels quals disposa la partida actualment.

Segons Monzó: “Aquest servei ecològic està sent infrautilitzat  perquè l’actual equip de govern ha demostrat no tenir interès en què el seu ús s’expandisca entre la població”. Molts dels usuaris, afirma l’edil: “se senten enganyats perquè el  PP va prometre que el carril bici arribaria fins al port de Catarroja però aquesta ha estat una de les grans mentides que el govern de Soledad Ramón ha venut a la població”. Este projecte, així com el del metro lleuger de l’Horta Sud estan als calaixos del govern valencià.

Compromís ha pogut demostrar que alguns dels punts d’estacionament establerts a la ciutat no disposa de bicicletes per a ser prestades als usuaris com és el cas del situat a la zona de la Universitat de la Florida (foto adjunta). Monzó afirma que: “ Soledad Ramón i el seu equip de govern hauran de donar explicacions als ciutadans, especialment als usuaris perquè la falta d’un bon servei de manteniment els impossibilita que puguen fer-ne ús” Entenem, per tant, que: “els ciutadans demanen donar-se de baixa”. Compromís exigeix a l’actual equip de govern que controle l’empresa que actualment porta la gestió d’aquest servei que cada vegada té més baixes per la ineficàcia i falta de control de l’actual equip de govern.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *