Precs i preguntes formulades en el ple de febrer de 2014

Precs i preguntes formulades per Jesús Monzó i Cubillos en el ple ordinari del mes de febrer de 2014.

Preguntes
1.Ens agradaria que l’alcaldessa ens explicara si sap alguna cosa, o s’ha interessat d’alguna manera, per la via d’accés a la marjal de Massanassa reclamada per molts llauradors com a conseqüència de la reforma dels accessos a IKEA

2.Voldríem que l’alcaldessa de Catarroja ens explicara si hi ha algun compromís polític per mantindre i ampliar l’actual centre de salut, així com el  d’especialitats, arran de la reunió que hi va mantindre amb els responsables de Conselleria.

3.Voldríem que em concretara i enumerara quantes de les propostes plantejades per  l’actual equip de govern procedixen dels regidors i regidores de barri

4.Quines són les mesures que ha posat en marxa l’equip de govern per a reactivar el mercat municipal en aquesta legislatura?

5.Ens podrien dir quants diners s’han gastat i quines coses s’han fet des de l’any 2011 fins l’actualitat al Port de Catarroja?

Precs

1.Preguem que l’alcaldessa de Catarroja procedisca a donar les ordes pertinents per fer complir totes les ordenances municipals del nostre poble. A més, preguem que es pengen a la pàgina web, únicament, aquelles que estan vigents a hores d’ara i que es procedisca a la revisió perquè en algunes d’elles encara s’inclouen imports en pessetes, sense que s’haja procedit a l’actualització des de l’entrada en vigor de l’euro.

2.Que l’alcaldessa de Catarroja envie una carta, en nom de tota la corporació municipal, a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) per mostrar la nostra solidaritat i el nostre rebuig als atacs feixistes rebuts pel president d’aquesta institució normativa, Ramon Ferrer.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *