Compromís denuncia que la piscina del poliesportiu augmenta el seu cost més d’un 30% abans que comencen les obres

L’ajuntament haurà d’assumir, de moment, més de 350.000 euros perquè la UTE que gestiona les instal·lacions esportives de Catarroja s’oposa a gastar-se més de l’1,1 milions d’euros pressupostats en un primer moment. El nou projecte, que encara no té tota la documentació visada, contempla que el cost de la reforma de la piscina del poliesportiu ascendeix a gairebé 1,5 milions d’euros, per la qual cosa l’Ajuntament haurà d’assumir la diferència. A aquesta xifra cal afegir-li els 1,7 milions d’euros que costa la reforma de la piscina coberta que porta des de setembre de 2011 tancada per un mal manteniment.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, considera que “la mala gestió de la UTE i el desgovern del PP ens aboquen a un pou sense fons que hem de pagar tots els ciutadans de Catarroja sense tenir uns serveis dignes i de qualitat. Amb els diners que hem tirat al fem”- afirma Monzó- “els ciutadans de Catarroja podrien tenir piscines privades i jacuzzis als seus domicilis”. El pitjor de tot és que ningú es responsabilitza del saqueig constant de diners públics i de la descoordinació absoluta.

Monzó assegura que és un despropòsit que Catarroja no dispose d’una nova piscina coberta al costat del pavelló esportiu municipal després d’haver invertit milers i milers d’euros. El portaveu de Compromís assenyala que “ens quedem sense piscina nova i damunt s’ha d’invertir més de 600.000 euros per reformar les actuals que estan en una situació ruïnosa”.

Compromís, a més, acusa el PP de fer i desfer sense consultar els ciutadans davant unes decisions tan importants i que poden hipotecar el futur de la població. Per a Monzó, “el PP no es creu la participació ciutadana, no ha consultat a ningú i actua al ritme que marca una empresa privada com és la UTE”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *