Compromís demana que es prioritzen les vies rurals com a agrícoles

Compromís presenta una moció a l’Ajuntament de Catarroja amb la finalitat que els agricultors de la localitat tinguen un ús preferent en les vies rurals, especialment durant  les campanyes de la sega de l’arròs.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ja ha advertit en nombroses ocasions que la senyalització del municipi és nefasta, en part per culpa del govern del PP de Soledad Ramón però també pel govern valencià que ha ignorat senyalitzar el nostre municipi en les principals vies d’accés malgrat la seva potencialitat dins de la comarca. Compromís en aquesta ocasió ha volgut anar més enllà i, a part d’una adequada senyalització de les vies d’accés i del municipi, ha demanat al govern municipal que els agricultors tinguen totes les facilitats del món per exercir el seu treball especialment en època de la sega de l’arròs dins del Parc Natural de l’Albufera. Des de Compromís entenem que Catarroja ha d’apostar per combinar les tradicions i el foment del turisme ecològic, un tàndem imprescindible per desenvolupar econòmicament la ciutat, sempre prioritzant i cuidant el sector que, tradicionalment ha aportat riquesa a la nostra població.

Arxivat en: Agricultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *