Compromís exigeix a les Corts Valencianes la permanència del Centre d’Especialitats de Catarroja

El grup de Compromís en les Corts Valencianes ha demanat al consell que assegure per escrit el compromís que el centre d’especialitats de la localitat es mantindrà i ampliarà pròximament. Segons el portaveu de Compromís a Catarroja, Jesús Monzó, aquestes preguntes s’han formulat davant la incredulitat que ens produeixen les paraules de la primer edil, Soledad Ramón, sobre aquest tema i uns altres que afecten a la població. Monzó ha volgut recordar que Soledad Ramón fa més de mig any que va assegurar que les obres de reforma de l’estació de Renfe anaven a començar en breu i el temps ens ha donat la raó.

Així mateix la portaveu adjunta del grup, Monica Oltra, ha demanat al Consell que  explique quan té previst escometre l’ampliació de l’actual centre de salut de la localitat per convertir-lo en un centre de salut integral que permeta atendre moltes més especialitats de les que ara s’atenen en un local que sufraga íntegrament l’Ajuntament de Catarroja del seu pressupost . Compromís ha volgut així, portar la preocupació dels ciutadans de Catarroja que han vist com en els últims mesos les consultes d’especialitats s’han reduït i fins i tot l’especialitat de dermatologia s’ha derivat al centre de Monteolivet, a la ciutat de València.

Podeu descarregar ací les preguntes formulades per Mònica Oltra a instàncies de Compromís per Catarroja.

 

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *