Compromís rebutja que el PP privatize la il∙luminació de Catarroja d’esquena al ple

Jesús Monzó, portaveu del grup municipal de Compromís en l’ajuntament de Catarroja considera que “és una mostra més de caciquisme polític i de la falta de tarannà democràtic de l’actual equip de govern que es pensa que pot fer i desfer al seu desig sense tenir en compte a la ciutadania i els representants”

L’adjudicació del servei es farà efectiva a partir del proper 1 d’abril i té una durada de 15 anys. L’alcaldessa de la població, Soledad Ramon, ha adjudicat aquest servei mitjançant concurs obert aprovat en una Junta de Govern Local celebrada el passat mes de novembre, junta on només estan presents els representants del PP.

Monzó considera que és una actitud impròpia d’una alcaldessa que, teòricament, representa a tota la ciutadania perquè en una adjudicació així, afirma Monzó, el més lògic i el més normal és que siga aprovada pel ple de l’Ajuntament que és on resideix la soberania de la ciutadania perquè allí es troben representats tots i no una part.

El portaveu de Compromís ha advertit a Soledad Ramon que el seu grup seguirà presentant propostes i millores en la il·luminació de parcs i jardins i que seguirà demanant explicacions pel nefast servei que s’ha portat, fins al moment, en la il·luminació del municipi del que ha de donar compte l’actual govern. Compromís ha tornat a exigir a l’alcaldessa, en aquest cas per escrit, que explique a la ciutadania perquè existeixen fanals que no s’han reposat des de fa anys i si les indemnitzacions per accidents s’han cobrat. En el cas que siga així, “exigim saber on estan els diners de les diferents columnes lluminàries desaparegudes en el casc urbà i en el polígon industrial”, afegeix Monzó.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *