Compromís lamenta que Catarroja només execute el 55% de les inversions previstes en el 2013, un 36% menys que en el 2012

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, afirma tenir alternatives de govern davant la inoperància del PP que és incapaç de solucionar els problemes de la ciutadania. En 2013 el PP només ha estat capaç d’invertir uns 800.000 euros en la població quan el pressupost de Catarroja supera els 18 milions d’euros. El deute a 31 de desembre de 2013 es situa fregant els 16 milions d’euros. Els impagaments superen els 4,5 milions d’euros.

Compromís considera que el PP ens ha portat a un caos absolut en les instal·lacions esportives, en la neteja viària i en el manteniment de parcs i jardins; ha creat conflictes entre treballadors i ha privatitzat serveis que no tenen cap tipus de control. A l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramon, només li preocupa el “clientelisme”, és a dir, donar ajudes econòmiques no periòdiques, a través de serveis socials, sense una ordenança que ho regule. El PP de Catarroja, afirma Monzó: “encara no ha entès que la solució a la crisi no està a posar pegats i a tapar forats sinó a donar solucions reals a la ciutadania”.

Monzó considera que un govern eficient és aquell que estalvia sense abandonar el manteniment del municipi i que és capaç de presentar alternatives i idees innovadores als ciutadans. Compromís considera que Catarroja és una ciutat on es paga molt i no existeixen serveis de qualitat davant la falta de rigor dels seus governants. En els plens no existeixen propostes de l’equip de govern, en tres anys cap regidor de barri ha estat capaç d’alçar la veu i dir que alternatives planteja cada regidor per al seu barri, tret que entenguin que els barris funcionin i que la qualitat de vida de la ciutadania ha millorat amb els anys de govern del PP.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *