Jordi Sebastià i Mònica Oltra parlen a Torrent sobre l’Europa de les Persones

És possible una Europa que mire per les persones per damunt dels interesos dels mercats i la banca? Divendres 4 d’abril des de les 19 hores la Casa de la Cultura de Torrent acollirà una nova edició de Converses amb Compromís, que aplegarà en esta ocasió a Jordi Sebastià, candidat de Compromís al Parlament Europeu, i a Mònica Oltra, portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes.

Moderats pel cantautor Pau Alabajos, Sebastià i Oltra debatran sobre quin model d’Europa és el que proposa Compromís. Es tracta del primer acte a la nostra comarca que protagonitza Jordi Sebastià després de ser escollit cap de llista en les eleccions primàries del passat 21 de març.

Després de l’acte el col·lectiu de Compromís per Catarroja realitzarà un sopar al poble. Qui vulga apuntar-s’hi pot confirmar a través del correu electrònic catarroja@compromis.net.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *