Compromís  critica  que  l’Ajuntament  de  Catarroja  desmantelle  els parcs  infantils  després  de  dir  que  eren  els  més  segurs  de  la comarca

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, ha demanat a l’equip de govern del PP que explique per què s’han retirat tots els jocs de colp i el motiu pel qual es va permetre la instal•lació de jocs que no complien, a priori, amb les normatives de seguretat marcades per la Unió Europea.

Monzó assegura que les normatives són clares i existeixen des de fa anys, no cal que empreses especialitzades certifiquen allò que hauria de ser d’obligat compliment.
Alguns parcs, afirma Monzò, “s’han quedat sense zones de joc i aramestan a l’espera que l’Ajuntament dispose de pressupost per a poder substituir­los per uns altres que disposen de majors mesures de seguretat”.

Compromís recorda que hi ha zones d’oci infantil que es van instal∙lar fa relativament poc de temps, aprofitant el Pla d’Inversió Productiva del Govern valencià, que s’han quedat sense jocs a espera que l’Ajuntament de Catarroja decidisca substituir­los per uns altres més segurs que complisquen totes les normatives.

Compromís assegura que porta anys demanant mesures que garantisquen la seguretat dels xiquets i que es complisquen les normatives europees. Invariablement la contestació del PP sempre ha sigut la mateixa: “tenim els parcs infantils més segurs de la comarca”.Compromís ha exigit al PP que si açò és així que explique per què ara s’estan retirant els jocs de nombrosos parcs de la població.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *